Hos CPH-Classic tilbyder vi 2.års garanti på nybetrukket Syver stole. Vores garanti dækker de mest almindelige defekter, der kan opstå, såsom bløde rygge og løserevne ben. Inden vi ompolstrer stolene, forstærker vi hver stol med ekstra støtte for at sikre, at disse problemer ikke opstår. Skulle et problem alligevel opstå, tilbyder vi en problemfri ombytning af stolen.


Problemer, der b.la er dækket af vores garanti:

Blød Ryg:

Hvis din stol bliver blød eller ustabil i ryggen, dækker vores garanti dette problem fuldt ud. Vi erstatter din stol med en ny for at sikre din tilfredshed.

Løserevne Ben:
Skulle sædet løsne sig fra benene, dækker vores garanti også dette problem. Vi tager din stol ind til reparation og om nødvendigt erstatter den, så vi kan opretholde den høje kvalitetsstandard, du forventer fra CPH-Classic.


Derfor holder vores stole bedre:

Vi tager renoveringsprocessen seriøst og forstærker hver enkelt stol, inden den bliver ompolstret med nyt læder og skum. Vores dygtige håndværkere styrker stolens konstruktion for at forhindre, at der opstår problemer med stolene. Denne omhyggelige opmærksomhed på detaljer betyder, at vores renoverede Syver stole ikke kun er stilfulde, men også er de mest holdbare på markedet, hvilket giver dig tryghed ved hvert køb.

Se vores udvalg af Syver stole